Дъщерята на милионера Шарлопов задмина майка си по…

Дъщерята на милионера Шарлопов задмина майка си по…

Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов – Бояна се радва на много специален момент като майка. Тези дни блондинката сподели с последователите си в социалните мрежи, че е настъпил много важен момент, който тя е чакала с нетърпение – завършването на втората й дъщеря.

Наследницата ѝ, освен по образование, е на път да я задмине и по красота, показват снимките от бала.

„Дойде момента за завършването на Стефи. Моята прекрасна втора дъщеря! Гордея се с теб и съм много щастлива, че избра да продължиш делото на баща ти и спечели стипендия в най-престижния университет за туризъм в Швейцария – Hotel Institute Montreux! Върви през живота си с високо вдигната глава, слънчева моя Стефи! Обичам те!“, пише Шарлопова в профила си.

Освен Стефани, милионерката е майка на още 3 деца – пълнолетната Бояна и близнаците Георги и Илия, които са все още в основното училище. А най-голямата дъщеря на Стефан Шарлопов – Ева, която е от първия му брак с Катя, пое бизнес империята на баща си.

Припомняме, че след като един от най-богатите българи си отиде внезапно през 2018 г., без да има здравословни проблеми. И днес, въпреки че като 25-годишна, Бояна е баба на цели две бебета – Явор и Мария Магдалена, чиято майка е първородната дъщеря на Стефан Шарлопов – Ева, пише show.blitz.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.