Добри новини за Тодор Неделев от лекаря му в Тбилиси

Добри новини пристигат за Тодор Неделев от Грузия след кошмарната катастрофа, която едва не отне живота на родния национал. Лекуващият му лекар – проф. Шота Ингороква, е казал на футболиста, че възстановяването му върви по-добре от очакваното, по информация на родния таблоид „Блиц“.

Твърди се, че капитанът на Ботев Пловдив е подобрил осезаемо здравословното си състояние след операцията на лицето, за да можем съвсем скоро да бъде изписан от болницата и да се прибере у дома.

Имаше вероятност Неделев да бъде откаран към България с медицински самолет, за да продължи лечението си на родна земя, но с оглед прогреса му той би могъл да използва редовните авиолинии за тази цел.

Днес в Тбилиси се очаква да пристигнат майката и приятелката на Тошко, за да се грижат за него в този труден момент.

Припомняме, че на 10 юни Тодор Неделев получи тежка черепна травма в следствие на катастрофа с автобусите, които превозваха българските национали от летището. Животът му бе в опасност, но бързата реакция на медиците е предотвратила по-сериозните последствия. Инцидентът предизвика безпрецедентно обединение в българската футболна общественост, което за пореден път доказа, че животът и здравето на хората са по-важни от футбола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *