Димитър Делчев поведе листата на коалицията на Манолова и „Отровното трио“

Димитър Делчев от „Движение България на гражданите“, една от партиите в регистрираната коалиция „Изправи се! Мутри вън!“, е водач на листата в Благоевград. Вчера формацията регистрира списъка с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия.

„Смятам, че листата на „Изправи се! Мутри вън!“ е истинската алтернатива на статуквото. Листа, преимуществено от граждани, хора с тежест в обществото. Имаме учителка, спортист, финансисти, двама лекари. Балансът ни е добър“, каза минути преди да внесе списъка за регистрация водачът Димитър Делчев. Веднага след него второто място заема бившият общински съветник и бивш областен управител на Благоевград Валери Смиленов. Зъболекарят д-р Вангел Арабаджиев е на трета позиция. На четвърто място е д-р Мария Радойкова от Гоце Делчев. Петото място заема Илиян Ушев от Петрич. Кирил Атанасов е на шесто място.

Делчев подчерта, че сред основните им приоритети са подкрепата на малките и средни предприятия, които са останали без нужната подкрепа в КОВИД-епидемията, на второ място – повишаване на доходите, също съдебна реформа и запазване чистотата на българската природа.

„Ние ще донесем промяната ,ако влезем в парламента, каза още Делчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *