Джулиана се срамувала от новото гадже

Джулиана Гани се срамува, че новият ѝ любовник е обикновен полицай, при това от провинцията, заради което твърди пред всички, че той е барета и умел преследвач на големи престъпници, научи Hotnews.bg.

Силиконката вече приключи почивката си в Шри Ланка, на която обяви официално връзката си с Теодор Гецов от Велико Търново – редови полицай към охранителна полиция. За Джулката щяло да е по-престижно, ако новият е поне някакъв командос или пък полицейски шеф, затова тя сама започнала да се хвали с лъжата, че е барета.

Заради Гани той е приключил дългогодишна връзка, което не може да се каже за нея. С Илиян, съпруг номер две Джулката издържа близо две години, за които се сдобиха със син, но доста по-малко живя с първия си съпруг.

Интимните снимки с Теодор доста ядосаха феновете и последователите ѝ и Джулиана бе принудена да трие лавината от негативни коментари, които изникваха под фотосите. Това обаче не остана незабелязано.

„Зов за внимание… тъжна гледка“, „А до вчера ревеше, че ти изневерявали и ти взимали детето“, „Дано детето ти не ти гледа инстаграма….“, „Засрами се! Имаш дете!“, „Пластмасата как е на пипане“ са една малка част от упреците към блондинката. Много от тях обаче са изтрити светкавично от Джулката, става ясно от коментиращите. „Браво, Джулка! Печелиш награда за най-скоростно триене на коментари. Изключи ги, миличка, недей да се тормозиш да триеш един по един.“

Изглежда, че Джулиана си е научила урока и в момента под най-новите ѝ публикации онлайн опцията за оставяне на коментар е изключена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Ивайло Мирчев: Атакуват ни специфични икономически кръгове
Next post Кремъл обеща: Изтегляме войските си от Беларус след ученията