Джони Велинов: ЦСКА бие „Лудогорец“ и в двата мача, ще драпаме докрай за тази Купа

Джони Велинов: ЦСКА бие „Лудогорец“ и в двата мача, ще драпаме докрай за тази Купа

Легендарният вратар на ЦСКА – Георги Велинов, винаги е голям оптимист, за „червените“. Такъв е преди днешния сблъсък с „Лудогорец“. Ето какво каза той за сблъсъка на „Армията“.

„Очаквам това, което очакваме всички цесекари – победа и само победа. Шансовете ни са много големи, но ние за тази Купа ще драпаме до последно. За Любо Пенев няма какво да говоря. Само хубави неща могат да се кажат за него, а и винаги си е бил един от нас, цесекарите. ЦСКА е по-добрият отбор, а с Любо Пенев няма как целите винаги да не са най-високите“, коментира Джони, който работи в клуба, пред „Мач Телеграф“.

„От все сърце ми се иска да успеем и да вземем Купата. Разбира се, че публиката ще ни липсва много, но във всички спортове е така. Явно този път няма да имаме предимство и на трибуните, а само на терена“, сигурен е футболист номер на България за 1981 година.

„За „Лудогорец“ какво да ви кажа. Щом почнаха още преди мача да говорят за съдията, всичко е ясно. Страх ги е. Убеден съм че ще ги бием. Мисля, даже, че ще спечелим и двата мача. В София 1:0 или 2:0 за ЦСКА, в Разград – 2:1 за нас. Не мога да кажа кой ще реши мача. Нека всички се раздадат на 100%. Искам да играем както в Базел и както срещу Рома.

При победите над тези два отбора ЦСКА доказа, че може да играе голям футбол. Да, „Лудогорец“ ни победи с 1:0 за първенството, но трябва да забравим този мач. Можем само да съжаляваме за това, което стана тогава, но сега съжалението ще бъде за „Лудогорец“, завърши легендарният Велинов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *