Джена се вихри бременна на сцената

Фолк звездата Джена неотдавна призна, че е в очакване на втора рожба. Певицата все още ходи на участия в нощните клубове, но съвсем скоро ще се отдаде на заслужена почивка, тъй като коремът расте и вече много ѝ личи.

Певицата е започнала и да се изморява повече на сцената, а през декември е разредила участията си поне през ден. На една от последните си изяви в столицата показа колко е наедрял коремът ѝ.

Изпълнителката на „Моят номер“ публикува снимки от участието си и заяви, че отдавна не е била толкова щастлива.

Това е първа поява на Джена в Студентски град след 2-годишната пауза от участия, която направиха клубовете там. Изглежда е имало жажда за звезди от ранга на Джена, тъй като опашката от желаещи да я видят и чуят се извиваше като змия чак до улицата, пише Блиц, цитирани от сайта hotnews.bg.

Бременното коремче не убягна на нейните почитатели, а в социалните мрежи вече вървят залози дали ще е момче или момиче второто дете на певицата. Според формата на корема, повечето коментари сочат, че този път в семейството на Джена и Наско Стоев ще се чуе плач на момиченце. Джена има няколко поети ангажимента до края на година, на 1 януари прави последно участие във Велинград и след това си взема няколко месеца отпуска.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *