Деси Цонева позира по изрязано боди

Деси Цонева позира по изрязано боди

От няколко дни насам Деси Цонева и любимият ѝ – 20-години по-големият от нея собственик на издателства „Анубис“ и „Булвест 200“ Явор Стефанов, за когото през 2020 г. се сгоди, се намират в прекрасната Виена, откъдето брюнетката не спира да споделя снимки и видео клипове в своята лична Инстаграм страница. Първото изображение, с което тя зарадва своите почитатели бе от елегантно обзаведената стая, която са наели в 4-звездния хотел „Kaiserin Elisabeth“, намиращ се само на няколко крачки от известната търговска улица „Kärtner Straße“ и недалеч от Държавната опера и императорския дворец „Хофбург“, пише life.dir.bg.

На него Деси позира с гръб към обектива, но все пак закачливо гледа към него. Застанала на един крак до прозорците в помещението, докато другия е вдигнала във въздуха, свивайки го в коляното, тя е облечена в черно боди с изрязана кройка, разкриващо стегната ѝ фигура, което е комбинирала единствено с дълги чорапи в сив цвят с бели мотиви.

„Здравей, Виена!“, е написала към публикацията, под която последователите ѝ в мрежата не пестят комплименти за външния ѝ вид.

Няколко часа по-късно обаче дъщерята на покойния журналист Димитър Цонев реши да сподели с тях като 24-часова история в акаунта си още по-предизвикателен кадър, който нажежи значително градусите в платформата, на който релаксира във ваната сама, като компания ѝ прави единствено чаша бяло вино.

За сметка на това по-късно двамата с половинката ѝ излязоха на вечерна разходка из града, посещавайки един от прочутите коледни базари, намиращ се в центъра, в непосредствена близост до църквата „Св. Карл“, откъдето отскочиха до един от символите на столицата – величествената катедрала „Св. Стефан“, построена в готически стил, чиято най-голяма особеност на са 250-те хиляди цветни керемидени плочки, красящи външната страна на покрива ѝ.

Оттам Деси сподели селфи с Явор, с което за сетен път засвидетелства чувствата си към него, определяйки го като любовта на живота ѝ в посланието, съпровождащо поста. В свое минало интервю тя казва, че именно той е успял да я извади от депресията, в която е изпаднала след смъртта на баща си, връщайки ѝ щастието и позитивизма, които винаги е имала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *