Деси Бакърджиева напусна предсрочно „Откраднат живот“

Деси Бакърджиева напусна предсрочно „Откраднат живот“

Актрисата Деси Бакърджиева се раздели с колегите си о „Откраднат живот“ по-рано от предвиденото. Това стана ясно, след като героинята й – доктор Лора Хинова, загина при тежка катастрофа в последния излъчен епизод на медицинската сага.

В първата серия от драмата за тази седмица стана ясно, че лекарите ще оперират пострадали от катастрофа. Така, в болница „Света Анастасия“ се озоваха виновникът за инцидента, бременната му съпруга, която не е станала свидетел на станалото и доктор Хинова.

В центъра на събитията – съвсем логично, беше Мазов, който въпреки тежката загуба още от следващия епизод ще се завърне към обявения от самия него режим в болницата. Диктатурата му като директор на „Света Анастасия“ обаче вероятно няма да продължи дълго, като вероятно именно смъртта на любимата му ще го подтикне към необходимия катарзис така, че любимите на зрителите лекари да могат да спечелят дългата война, която са започнали срещу мастития бизнесмен Иво Фотев.

Припомняме, че това е последен сезон на „Откраднат живот“, като с режисурата на финалните епизоди се е заел самия продуцент – Евтим Милошев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *