Депутатът Апостолов: Изграждаме нова индустриална зона в Симитли

Предстои изграждането на втора индустриална зона в град Симитли. Това съобщи народният представител Стефан Апостолов, който разкри, че правителството е дало съгласие за апортиране на имот от 153 декара частна държавна собственост в капитала на Национална компания „Индустриални зони“ ЕАД. Теренът се намира в Симитли, в местността Горна Драчевица, където са бившите военни погреби.

Всичко това ще даде възможност на „Национална компания индустриални зони” ЕАД да започне изграждането на Индустриален парк в град Симитли, което от своя страна ще позволи да бъдат построени нови предприятия, фабрики и заводи, което пък ще доведе до разкриването на много нови работни места.

„Искам да подчертая, че това е единствената нова Индустриална зона, която предстои да бъде изградена в нашата област от „Национална компания индустриални зони” ЕАД. Радостен съм да споделя тази новина, особено след като вече сме провели предварителни разговори с потенциални инвеститори, които са готови и искат да инвестират, да развиват своя бизнес в Симитли.

Всички потенциални инвеститори, които искат да откриват свои производства у нас, първо се свързват с „Национална компания индустриални зони” ЕАД, която от своя страна им предлага най-подходящите места за бизнеса, който искат да развиват. Така че със сигурност тепърва ще има и още много хора, които ще искат и на които ще бъде предложено да инвестират в Симитли“, коментира Апостолов. Новата индустриална зона в Симитли ще даде работа на стотици хора от целия регион.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *