Деми Ловато е станала жертва на изнасилване

Тежка изповед, свързана с движението MeToo, направи певицата Деми Ловато в документалната си поредица „Да танцуваш с дявола“. Изпълнителката на Anyone призна, че е станала жертва на изнасилване в тийнейджърските си години.

„Виждахме се, но му казах, че няма да стигнем по-далеч. Не исках да губя девствеността си по този начин. Но това нямаше значение, те го направиха въпреки всичко. И аз си казах, че сама съм си виновна, защото съм влязла в стаята с него“, споделя Ловато пред камерите за документалката, която официално ще се появи в YouTube във вторник (23 март).

Певицата признава, че е потърсила помощ от авторитети, но така и не я е получила, а извършителят не е усетил никакви последствия от престъплението си. Въпреки че не назовава кой е той, фенове подозират, че става въпрос за неин колега от „Дисни“.

В повод за това се превръщат думите на звездата от „Кемп Рок“, че се е налагало постоянно да вижда този човек след изнасилването и че „Те така и не бяха изтеглени от филма, в който бяха“. От BBC са потърсили „Дисни“ за коментар, но такъв все още няма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Дами, ако правите тези неща, саботирате оргазма си
Next post Треньорът на „Левски“ си взел сбогом с играчите