Делян Добрев убеден: Слави Трифонов няма да състави кабинет

Искането на информация от страна на Мая Манолова от „Булгартрансгаз“ бе акция, която ми напомни за акцията на Волен Сидеров в един денонощен павилион, който целеше вдигане на рейтинг“, това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS номинираният за министър на енергетиката в кабинета на ГЕРБ/СДС Делян Добрев.

Той допълни, че е било абсолютно неефективно действие.

Делян Добрев подчерта, че към момента бюджетът е балансиран и не е вярно, че парите били изхарчени, а забавянето на даването на втори мандат цели завършване на промените в Изборния кодекс.

Депутатът е убеден, че партията на Слави Трифонов няма да състави кабинет, най-малко няма индикации, че въобще има намерение за това.

Добрев припомни, че мажоритарните избори са били подкрепени на ГЕРБ още от 2016 година, като сега са го внесли за втори път.

Според него сме на път да поставим рекорд с приемане на промените в Изборния кодекс, като това ще стане за по-малко от 20 дни.

Относно това дали изпитва разочарование от липсата на желание за разговор от страна на „Демократична България“ и „Има такъв народ“ за сформиране на правителство, Делян Добрев заключи, че е въпрос на възпитание да седнеш на разговор с този, който те е поканил, дори да не си съгласен с тезите му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *