Дебора смело показа огромен белег от макетното ножче

Дебора смело показа огромен белег от макетното ножче

Делото по случая, който ужаси цяла България миналото лято за рязаната с макетното ножче Дебора от Стара Загора, все още се точи. Страната ни все още не е забравила зловещите подробности за младото момиче, подложено на брутално насилие и всички се молим бившият ѝ приятел, причинил белези, с които тя ще живее цял живот, да получи заслуженото наказание.

За някои от нас историята може да е в миналото, но отпечатъците от ужасното преживяване ще бъдат на кожата на Дебора винаги. Въпреки това тя вече не се страхува и не изпитва срам, а сподели нов кадър в социалните мрежи, на който се вижда един от най-големите и дълбоки белези от нападението.

„Само един човек може да ви направи щастливи и да промени живота ви – вие самите“, пише тя под снимката, която е публикувала в своя профил в Инстаграм. На десния ѝ крак се вижда жесток белег, който ще ѝ напомня как се е спасила на косъм от смъртта.

Дебора получи много положителни коментари под снимката и всички отбелязват колко е красива. „Тези белези няма да те направят по-грозна. Носи ги с гордост, за да ти напомнят колко си силна и да не правиш в бъдеще грешки“, съветват я нейни почитатели.

Тя вече смело крачи към музикална кариера. След успешната песен с Лидия и след това парчето с Deep Zone Prodject, Дебора е още по-категорична, че иска да стане известна певица и вече работи върху нова песен, която се надява в най-скоро време да представи на всички, които застанаха зад гърба ѝ и я накараха да повярва, че лошото може да остане в миналото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *