Две проститутки от България предложиха на испанец секс и го обраха

Две проститутки от България предложиха на испанец секс и го обраха

Испанската полиция арестува миналата неделя в Палма две жени от България на 18 и 29 години и мъж също от български произход за престъпление за кражба, приспиване на турист с масаж и кражба на часовник от висок клас.

Както се съобщава от висшия щаб на Балеарските острови чрез изявление, инцидентът е станал в един часа сутринта в неделя. Турист уведоми полицията, че държи две жени, които са откраднали часовника на приятел миналия четвъртък, пише Alaska Commons.

Агентите са отишли на място, за да изяснят какво се е случило. Очевидно туристът срещнал две жени, които му предложили сексуални услуги в замяна на пари. След масаж жертвата, без да си спомня, е събудена от приятеля си и забелязва, че хотелската стая е объркана и часовникът, който жертвата носила на ръката си, липсва.

Предполагаемите извършители, за които не се уточнява дали са роми или не, са признали за случилото се и са задържани за кражба. Когато информацията достигна до разследващата група на полицейския участък в Плая де Палма, те пристъпиха към ареста, заедно с полицейски служители от летище Палма, на трето лице, което се готвело да напусне острова с откраднатия часовник.

След като той беше арестуван като предполагаем извършител на престъплението, агентите върнаха часовника, който беше доставен на собственика му.

От задържаните са иззети и 3000 евро в брой, хартиени пари и различни портфейли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *