Горчиво! Ето на коя дама се врече на Влади от „Бригада нов дом“

Горчиво! Ето на коя дама се врече на Влади от „Бригада нов дом“

Строителят от „Бригада Нов дом“ Влади Караджов се ожени за продуцентката на предаването Цветелина, с която живее от години. Церемонията била държана в пълна секретност от булката, сподели самата тя във Фейсбук страницата и показа първи снимки от церемонията, пише HotNews.bg.

„Изненада! Мислите си, че знаете какво е изненада? Ми не. Не знаете. Аз поне не знаех. За тези, на които не им се чете – омъжих се. Изненадващо. Демек Влади ме изненада. Изненадващо станах булка, казах „ДА“ и се целунахме. Но не и неочаквано. Това е накратко. Дългата история…. Ами… … Нали е пандемия… Дана и Коцето (кумовете) не могат да си дойдат това лято…

После нямаше къде.. После имаше 100 други неща… Влади предложи преди време… Да подпишем в общината и после, когато можем, да има сватба. След консултация с астролог – му предложих 18 март, защото била най-най-най подходяща, а той подскочи като ужилен. Врачки били. Отряза ме зловещо, аз пък се фръцнах. Скандалче – две – и темата приключи. До онзи ден. Отидох на снимки.. Работен ден като всички други… И изведнъж влизат феите…. И казаха каквото имат да казват….

Ами не знаех какво е да си в ступор. И да си като циментиран. И да ти бие лудо сърцето.. А да не мърдаш. Не го асимилираш. Имам малко RAM. Очевидно!.. ТОЙ беше измислил всичко. А ТЕ са му помогнали да стане реалност… А аз не знаех къде се намирам! Не можех да повярвам какво е направил за мен… Само и само да ме изненада! Все бях чувала за изненади – но за сватба – изненада – не бях. Много важни хора са участвали в заговора, повече от месец! А той играел театър…

Севда и Никола застанаха до нас. Пред г-жа Фандъкова казахме „ДА“. За мен беше чест! Космическа благодарност към всички замесени! То.. Каквото и да кажа.. Няма да е достатъчно силно, за да се доближи като усещане до релнотото преживяване. Това, което ми се случи беше отвяващо – зашеметяващо – ултраумопомрачаващо. И го обичам. Много.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.