Гореща! С кого се натиска в колата Даяна от „Фермата“

Палавата актриса Даяна Ханджиева, която взриви телевизионния ефир с участието си в последния сезон на „Фермата“, предприе пореден остър завой в своя живот. Звездата от „Скъпи наследници“ направи язовир от сълзите си по мъка за бившия си приятел – баскетболистът Кристиян Ставрев. Отношенията им бяха приключили и тя свободно флиртуваше с няколко мъже в риалити формата. Сега изненадва със сериозен обрат в любовния си живот.

Даяна се върна при спортиста и двамата приеха предизвикателството да се снимат заедно в нов музикален видеоклип. В парчето на 2G&Madman обаче, тя е като укротена лъвица, влюбена в перфектния мъж, а страстните сцени по между им са толкова откровени, че въпросът дали риалити звездата е с гаджето си отпреди участието във формата намира категоричен отговор.

Видеото към „Екрани“ е заснето в София и в Лондон, където се снимат Светослав- 2G и Марио- Madman. Към лондонската част се добавя и друго интригуващо име – това на португалския рапър Don Jaga.

Пандемията остави Даяна без сериозни ангажименти и вероятно всяка подобна покана е добре дошла за нея. Тя чака с нетърпение да се включи в снимките на следващ филм, защото това се оказа нейната сила и сбъдната мечта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *