Гонзо лично уволнил футболната мениджърка Виктория от „Ергенът“

Дори и след края на третия сезон на „Ергенът“ участничката Виктория продължава да привлича внимание към себе си. Направи всичко по силите си да спечели ергена Алекс и макар че бе отхвърлена, тя остана с гордо вдигната глава.

Оказа се, че драмите ѝ далеч не са само на любовния фронт. Тя е била изгонена и от БФС, като лично новият президент на централата Георги Иванов-Гонзо ѝ посочил вратата, но пък открила любовта.

От участието си в „Ергенът“ имам и негативна следа. Загубих работата си в БФС. Мислех, че ще мога да инфлуенсърствам и да работя в централата, но ме уволниха. Причината – уж съм уронила репутацията на БФС. Аз не знам дали репутацията е много висока и след мен… Новият президент Георги Иванов-Гонзо ме уволни“, разкрива самата Виктория Асенова.

Тя обаче споделя, че е успяла да срещне любовта след риалити формата. На няколко пъти Виктория е засичана с мистериозен мъж. Наскоро пък Асенова качи няколко кадъра от басейн край София, на който позира по секси бански. Нищо чудно зад кадър, или по-точно този, направил фотосите ѝ, да е новото ѝ гадже, пише „България днес“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *