Гласуваха за… отговорно управление, за хората, срещу мутрите, за развитието ни

Гласуваха за… отговорно управление, за хората, срещу мутрите, за развитието ни

Гласувах за устойчиво развитие на страната. Да не допуснем да започнем от нулата, както много пъти сме го правили през годините. Защото вярвам, че пътят трябва да бъде само напред. Това каза кандидатът на коалиция ГЕРБ-СДС Стоян Стоев след като даде своя вот. Той гласува в секцията в село Поленица, където живее.

„Използвах и друго право, което ни дава изборното законодателство – да избираме и личностите, които да ни представляват. Смятам, че с анонимните депутати е свършено – всички ние трябва да избираме личности, които застават с лицето си и ще работят за по-добрия утрешен ден“, подчерта още Стоян Стоев.

Той посочи и че е дал своя глас за по-доброто бъдеще на родния Сандански. „Това е моето място и искрено се надявам то да има още по-добро бъдеще след днешния ден“, подчерта Стоян Стоев.

Кандидат-депутатът на ПП „Републиканци за България” и бивш кмет на община Благоевград – Атанас Камбитов, гласува в сградата на Второ основно училище в областния център на Пиринско. Вторият в партийната листа в 1-ви Многомандатен избирателен район бе категоричен, че е гласувал за едно ясно и отговорно управление и държава с ясни правила, за правова и демократична европейска България.

„Моите очаквания са в Благоевградска област да имаме един добър резултат, както и солидно присъствие в парламента. Едно такова присъствие дава възможност да реализираме всичко, което сме заложили като политики, като приоритети. За разлика от много други партии ние имаме ясна програма, като се върнем назад във времето няма нещо, което се обещали и не сме изпълнили, надявам се това да бъде оценено, но хората ще решат днес“, каза Атанас Камбитов.

Кандидатът на левицата Любен Милев гласува машинно в своята избирателна секция № 88 в Благоевград. Кандидатът за народен представител от листата на коалиция „БСП за България“ беше съпроводен от сина си Деян и дъщеря си Десислава, които го подкрепят категорично и му желаят категоричен успех в днешния изборен ден. След като упражни своето конституционно право, Милев отговори на въпроси на местни медии.

„Гласувах с грижа за хората на Благоевград и на България! Гласувах за промяна, която ще ни позволи да реализираме поетите в кампанията ангажименти и да върнем Благоевград и областта на пътя на икономическото развитие и просперитета. Гласувах за повече местни възможности пред успешната разлизация на младите хора на Благоевград и областта. Гласувах за бъдеще, в което България няма да се влачи на опашката на ЕС, а ще гарантира на своите граждани образование, здравеопазване, културни политики и икономически показатели, които да ни направят равни със страните от Централна и Западна Европа. Гласувах за България, в която, дай Боже, благодарение на нашите усилия един ден да се завърнат децата ни. Гласувах за повече демокрация, ефективна и независима правосъдна система. Гласувах за променена и просперираща България!”, заяви Любен Милев.

Гласувах за ново управление без мутри в него.“ Това заяви Димитър Делчев, след като упражни правото си на вот в секция No 18 в Националната Хуманитарна Гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“ в Благоевград.

„Днес е празник на демокрацията и призовавам хората да излязат и да гласуват. Да изберат промяната и почтените хора.“

„Гласуването ми отне само две минути. С машина става много бързо и лесно, а в секционната комисия бяха взели всички необходими противоепидемични мерки.“ каза още Делчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *