Георги Гергов пробвал да се помири с Нинова в аварийната лента

1000 лева глоба и до 3 месеца отнемане на книжката грозят шофьоря на Корнелия Нинова заради спиране в аварийната лента на автомагистрала „Тракия“. До соленото наказание може да се стигне след разказа на бизнесмена Георги Гергов днес как двамата с шефката на БСП се видели не къде да е, а на самия аутобан при ясно разписани разпоредби в Правилника по прилагане на Закона за движение по пътищата.

Гергов, който бе изключен от Националния съвет и бе предложен за тотално изчегъртване от БСП, разкри, че преди 2 седмици Нинова лично му се обадила да го моли за среща. Той обаче бил по това време на лов в съседна Македония.

Така преди няколко дни, на връщане от партийна сбирка в Хасково за реденето на листите с кандидат-депутатите на левицата и АБВ, председателката на червените отново му се обадила и го помолила да се видят на магистралата.

Очаквано, Гергов я поканил да се отбие в Пловдив, но тя отвърнала, че бързала и така рандевуто действително се осъществило в аварийната лента на „Тракия“. Там возилата на Нинова и Гергов прекарали цели 40 минути. Не става ясно дали все пак са успели да отбият буса и лимузината в „ухо“ край аварийното платно, което би могло да спести глобите.

Нинова и Гергов влязоха в открит конфликт още по време на първия й мандат начело на партията, който след време бе овладян и изгладен, но настъпи нов разрив около европейския вот и последва яростна наказателна акция срещу бизнесмена от страна на „Позитано“ 20. В резултат се наложиха рокади в управлението на пловдивските структури, както и на листите с кандидати за държавнически постове.

Според пловдивския социалист сега тя била променена, щом намерила сили да сключи договор за общо явяване на изборите с Румен Петков и Георги Първанов (АБВ) и Георги Кадиев. Все пак до сдобряване с Гергов не се е стигнало, но както Lupa.bg ви информира още миналия месец, тъкмо той стана основен проводник за коалицията с АБВ след представянето на мемоарите на агент Гоце в града под тепетата, организирано именно от близки на Гергов бесепари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *