Галена започна да пее рок хитове по участията си

Фолк фурията Галена се опита да върви по стъпките на голямата Лили Иванова. От няколко месеца насам чалга фурията е включила в репертоара си меко казано нетипичен за хит, който изпълнява на свои участия в заведенията – вечната рок класика „Черната овца“ на група „Ахат“.

Години преди нея официални права да пее песента на свои концерти получава Лили Иванова.

Галена изглежда, че също е видяла потенциал в песента и решава да разчупи своята програма в дискотеките. За първи път тя изпълнява още преди години по време на гостуването си в предаването „Фермата“. Тогава получи комплименти, а феновете ѝ за първи път забелязват таланта ѝ да пее рок.

Тъй като Галена пее само няколко куплета, и то с различен аранжимент, тя не е уредила официална авторските си права, но все пак е поискала устно разрешение от Денис Ризов, потвърдиха рокаджиите.

За разлика от нея, преди 12 години примата урежда всички документи за песента в съда, за да си няма проблеми. Точно по това време тя преживява драма с композиторите на най-големите ѝ хитове Тончо Русев и Митко Щерев, които ѝ забраняват да пее създадените за нея песни, припомня „България Днес“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *