В понеделник АУБ дава старт на Международната си седмица

На 8 март Американският университет в България ще даде старт на 23-тото издание на ежегодната Международна седмица. Традиционното честване на многообразието в университета този път ще бъде изцяло виртуално, което дава възможност на всички желаещи да се присъединят към събитията, за да научат повече за живота в кампуса и да се срещнат със студенти от над 40 страни. С един клик, където и да сте, ставате част от света, събран в АУБ.

Първото събитие ще се проведе в понеделник, 8 март, с начален час 19:30, и ще представи различните държави през интересна призма: най-често срещаните суеверия, в които вярват местните жители. Приключението из дебрите на световните поверия и вярвания обещава да бъде много интригуващо. Присъединете се тук.

Филмовата вечер тази година ще бъде свързана с темата за щастието и положителните емоции. Екипът на АУБ е подготвил селекция от интересни късометражни филми в жанровете комедия, анимация и драма. Датата е 10 март, сряда, отново в 19:30 часа, а събитието ще бъде достъпно тук.

Финалът на Международната седмицата ще бъде поставен от Виртуалното шоу за таланти – ярка и запомняща се палитра от артистични изпълнения, в която студентите на университета ще демонстрират своите таланти. Шоуто в петък, 12 март, от 19:30 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *