В Петрич: Ухажор отвлече с нож млада жена в хотел, но тя избяга

В Петрич: Ухажор отвлече с нож млада жена в хотел, но тя избяга

Истински екшън се е разиграл снощи в Петрич след като млада жена е била отвлечена и заплашена с нож от свой приятел. Около половин час след полунощ в РУ-Петрич, 29-годишна жена от града е съобщила, че 28-годишен мъж от с. Маринка, общ. Бургас, когото същата познавала, заплашвайки я с остър предмет я отвел в хотелска стая в гр. Петрич.

Преди това мъжът, с когото имали близки отношения отскоро, гостувал в дома й, но после насила я отвел в хотела. Тя искала да избяга и проявила хитрост, като му казала, че трябва да излязат, за да купят храна. Пристигнали в крайпътно заведение, където петричанката успяла през телефона на продавачка да се обади на майка си.

Тя пък пристигнала бързо и извела дъщеря си, като сигнализирала в полицейското управление. От работещите по случая полицейски служители е проверено жилището на жената, в което е намерено около 0,49 грама наркотично вещество, реагиращо положително на амфетамин.

Проведени са незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на които 28-годишният е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена ОП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *