„Възраждане“ излиза срещу Зеления сертификат на 23 февруари

„Възраждане“ излиза на протест другата сряда. Това обяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по време на брифинг в Народното събрание, съобщава БГНЕС. Костадинов заяви, че протестът ще се проведе от 11.00 ч. пред Министерски съвет. Той призова всеки, който мисли като „Възраждане“ за зеления сертификат и по други теми да дойде на протеста.

Лидерът на „Възраждане“ обяви, че поводът за брифинга е провелото се заседание на работната група за премахването на зеления сертификат. “

Работната група не достигна до решение за премахване на зеления сертификат, въпреки предоставените документи, цифри, факти. Смятаме, че нашите доводи и нашите аргументи бяха достатъчно добре мотивирани. От друга страна доминира политическо, не експертно мислене. Ние сме принудени да предприемем съответните политически ходове“, заяви още Костадинов.

Той посочи, че протестът няма да е единствено и само за зеления сертификат, а и за ценовия шок, както и за ситуацията в Украйна протестът няма да е единствено и само за зеления сертификат, а и за ценовия шок, както и за ситуацията в Украйна. Костадинов коментира и вчерашният КСНС. Той попита къде е ролята на България в тази ситуация.

„Шест часа коментирахме, че армията е зле и после какво – една декларация, изпразнена от съдържание. Какъв беше смисълът?“, попита още Костадинов. Според него заплаха за българската национална сигурност няма, няма да има и война.

Лидерът на „Възраждане“ попита дали медиите са чули някой да се интересува от малцинството ни в Украйна.

„Ние реално погледнато в момента не определяме собствената си политика. За всички тези неща ще протестираме и зеленият сертификат е само върхът на айсберга“, каза още Костадинов. Лидерът на „Възраждане“ подчерта, че партията им искат нормализация и хората да живеят в една нормална държава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Христо Иванов: Нямаме разнобой за „Белене“ в коалицията
Next post Млади шофьори вземат книжка без нито час в нощно каране и без да знаят да изпреварват