„Вихрен“ търси продължение на силната пролетна серия с лошия спомен от есента

„Вихрен“ приема новака “Гранит” в стремежа си да продължи с безкомпромисната си пролетна атака към върха. Старшията Петър Златинов отново няма да може да използва трайно контузените Методи Костов, Валери Георгиев и вратаря Валентин Ганев.

Опции за техни заместници обаче не липсват. В средата на защитния вал до Бг-Роналдо Даниел Златков застава Валентин Костов, атаката ще води 37-годишният Димитър Макриев в опит да отбележи първия си гол на домашна сцена, след като досега заби всичките си 4 попадения при гостуванията. Под рамката вероятно ще започне Ради Ангелски, който напълно оправдава доверието, в резерв остава новопривлеченият хасковлия Георги Ставрев.

“Готвим се както за всеки мач, за нас няма значение срещу кой излизаме, важното е да си свършим работата по възможно най-добрия начин и да застанем твърдо в челото на класирането. Теренът не е в най-доброто си състояние, въпреки положените грижи през неколкомесечната рехабилитация, но условията са еднакви за двата отбора”, споделя Топеца пред „Струма“.

Есента владайци препънаха детелините с 0:0, а след паузата си издействаха частична амнистия за наказанието лишаване от домакинство и още при завръщането си вкъщи с 1:1 подложиха крак на другия претендент за промоция от крайния Югозапад “Беласица”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *