Виктория Капитонова вдига сватба скоро

Инфлуенсърката Виктория Капитонова, която гледахме в три различни риалити предавания из родния ефир през последните години, празнува моминско парти в Гърция на яхта. Пред „Телеграф“ бъдещата булка разкри, че заедно с приятелките си са хванали риба тон и почти всяка вечер се забавляват с въдиците.

Виктория сподели още пред изданието, че ще прекарат една седмица на яхта, обикаляйки най-различни острови.

„Забавляваме се с момичетата, прекарваме си страхотно. Засега нищо няма да коментирам за сватбата. Тръгнахме от Санторини, а в момента сме край остров Йос”, казва тя. Една от близките ѝ приятелки издаде, че цялата организация е от тях и Вики до последно не е имала идея къде ще бъде моминското ѝ парти.

„Тя не знаеше, че отиваме в Гърция. Единствено ѝ казахме да си вземе дрехи за топло място, тайно купихме билети и запазихме яхта. Също така предварително подготвихме еднакви бански, дрехи и сетове. По цял ден си правим снимки и партита с тематично облекло“, споделя една от близките приятелки на риалити героинята.

Момичетата избрали най-новата яхта на фирмата, предоставяща тази услуга.

„Намираме се на една голяма яхта, на която сме първите клиенти. Досега никога не е плавала и всичко е чисто ново и луксозно. Имаме шеф готвач, който ни приготвя много вкусна морска храна“, издават приятелките. „Интересното е, че понякога ние си ловим вечерята и е много забавно. Вчера хванахме риба тон и беше вълнуващо. Предстоят още много изненади за Вики, но ги пазим в тайна“, допълват те.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *