Венета Райкова хвърли бомбата при Цитиридис: Обяви си цената!

Венета Райкова не се е отказала от телевизията. Блондинката, която е сред най-знаковите лица в родния ефир, отлично знае цената си и отсича, че няма да работи без пари. Иначе била затрупана с предложения за различни предавания, но заплащането не било по вкуса й.

„Просто в момента няма добро финансово положение. Имам предложения от продуценти, които казват: „Ами влез ми в положението. Сега е криза. Съгласи се за по-малко пари.“ Падни си от хонорара, това, за което преди си работила… Аз не смятам, че трябва да го направя, защото в края на месеца, когато дойдат моите сметки, нали аз не казвам на „Топлофикация“:

„Криза е, влез ми в положението, защото аз съм влязла в на някой друг положението“. Изчаквам моментът да дойде, да бъде оценяван подобаващо труда на повечето хора. Да, наистина трудно е на всички нас, но трябва да имаме достойнство и да очакваме труда ни да бъде подобаващо заплатен“, сподели Венета Райкова преди дни в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Бившата тв водеща на предаванията „Горещо“ и „Папараци“, която в момента е писателка, подчерта, че не е необходимо на всяка цена да е на екран и да прави компромиси с това, което се иска в момента от нея, писа Уикенд.

Венета отказвала цяла година да гостува на Николаос Цитиридис. Ето, че малко преди да празнува 47-мия си рожден ден, който е на 2 май, Венета склони да се появи заедно със сина си в шоуто. На 2 май пък Райкова ще гостува на Жоро Любенов в предаването му в ефира на БНТ. И на него отказвала, даже няколко години, защото все си мислела, че няма какво интересно да му разкажа.

„Но сега има повод. Тази година се навършват 30 г. откакто направих първия си репортаж в БНТ, темата беше „За и против църковните бракове“, беше Коледа. А сега на Великден, на рождения ми ден, ще поговорим какво се случи в живота ми за тези 30 години – за вярата, за чудесата и за чудотворните места!“, сподели Венета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *