Велизар Димитров: ЦСКА има сили да отстрани „Лудогорец“

ЦСКА има сили да отстрани „Лудогорец“ – това смята главният скаут на „червените“ Велизар Димитров. Реваншът от полуфиналите за Купата на България е утре от 18:30 часа в Разград, а първата среща в София завърши 1:1.

„Естествено, че ЦСКА има сили да отстрани „Лудогорец“, сподели Димитров в интервю за „Букмейкър рейтинги“. – Това, че мачът не беше завършен по най-добрия начин, по никакъв начин не показва, че ЦСКА е по-слаб. Мисля, че ЦСКА стоеше доста по-убедително в първата среща и няма сила, която да им пропречи да го направят на реванша. Напълно реално да победят. Обаче да не забравяме, че играят със силен отбор с много качествени футболисти

Иначе ако някой ми беше казал, че ЦСКА няма 13 години да е шампион, щях да му кажа, че е умопобъркан. Тогава през една година ставахме шампиони, а в тази, в която пропускахме, бяхме на косъм. Немислимо е 13 години отбор като ЦСКА да не е шампион. Не би било за 2-3 години, камо ли толкова много. Но за това си има куп обективни и субективни причини. И това може само да тежи на ръководителите през всичките тези години. Никой друг не е виновен. Една фирма или предприятие, когато не върви, виновен е собственикът или ръководителят най-отгоре в йерархията, защото той не е взел правилните решения“, допълни бившият нападател на „армейците“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *