Векилска и Симеон Колев се сдобриха 5 години след развода

Векилска и Симеон Колев се сдобриха 5 години след развода

Мариана Векилска се е одобрила с бившия си съпруг Симеон Колев години след раздялата им. Радиоводещият призна в тв интервю, че двамата са успели да възстановят комуникацията помежду си и са се помирили. В момента изпитвали единствено приятелски чувства един към друг и горчивите емоции от развода останали в миналото.

„Мариана е много готино момиче. Тя не е жена, която просто е зарязала семейството си. Тя е човек, който следва сърцето си — не може да обвиняваш някой, който го прави. Случват се перипетии в живота, но важното е как продължаваш. Не бива нашата болка да става нашето знаме. Двамата с Мариана сме имали нещо, което никой не може да ни отнеме“, откровено споделя Симо.

Родителите му обаче разкриха, че разводът с журналистката е бил най-тежкият шамар за него в живота му дотук.

Симеон Колев и Мариана Векилска се разведоха през 2019 г. след 12-годишен щастлив брак, а крахът на отношенията им, иницииран от Мариана, съсипа радиоводещия. Той споделяше дори, че е посещавал психотерапевт, за да се справи с депресивните състояния, които са го налегнали, когато с тв звездата се развели.

„Раздялата с Мариана за мен беше трудна, драматична и унизителна. Приех я като най-големия си личен провал. Беше подценена съвкупност от лична болка. Но постепенно си дадох сметка, че не мога да се сърдя на пълнолетен човек за това, че е взел решение“, каза още Симо.

Радиоводещият признава, че когато Векилска решила да напусне дома им, и за общия им син Момчил, и за дъщерята на Мариана от предишен брак било тежко. „Момчил беше на 10, а Габи беше втора година студентка в Холандия и излизаше от една много трудна връзка. Аз минах през всякакви периоди след разпадането на брака ни – на обвинения, на съжаления, на самосъжаление, но трябваше да остана цял. защото нося отговорност пред себе си и пред двете деца” допълва Симо.

Най-ужасният момент за него обаче дошъл няколко месеца след раздялата. Наложило му се да тръгне на терапевт, защото отключил сериозни проблеми. Адът продължил повече от година, през която получавал панически атаки. Симеон признава, че от 3 години насам има нова жена до себе си, с която е щастлив и агонията е в миналото. Заради травмата обаче дълго време не можел да отвори сърцето си за нова любов.

50-годишната Векилска пък след развода с него реши да не прави личния си живот обществено достояние и пази упорито в тайна дали има човек до себе си. След като изкара известно време като чиновник в Брюксел, тя се завърна у нас и вече близо 4 години води собствено предаване в ефира на БНТ – „България в 60 минути“, припомня hotnews.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *