Вдовицата на Хю Хефнър се открехна за брака си с властелина на „Плейбой“

Вдовицата на Хю Хефнър се открехна за брака си с властелина на „Плейбой“

Кристал Харис, вдовицата на властелина на „Плейбой“ Хю Хефнър, притежавала нещо необикновено, което той веднага открил. То било толкова специално, че ден след запознанството им Кристал се мести да живее в имението на Хефнър. Веднага след това тя попада в свят на невиждан лукс, партита със звезди, корици на „Плейбой” и телевизионна риалити слава.

Но това също довело до обвинения, че е желаела единствено милионите на Хю – обвинения, които я преследват и до днес, две години след смъртта на Хефнър, който почина на 91 г.

„Постоянно бях атакувана заради брака си с него, за това как изглеждам и колко съм интелигентна”, разказва Харис. „Страхувах се да давам интервюта, защото веднага след като седнех, журналистите ме нападаха. Заради разликата в годините ни първият им въпрос често беше: Как е сексуалния ви живот?”.

Кристал не е присъствала в завещанието на Хефнър, а и преди сватбата те подписват предбрачен договор, което означава, че не се е надявала да получи нещо след смъртта му.

Но докато са били женени тя е разполагала със 7 милиона долара лични средства, както и къща в Холивуд Хилс, струваща 5 милиона.

Останалата част от богатството на издателя, което е било 45 милиона, е разпределено между четирите му деца.

В момента Кристал Харис има връзка с космическия инженер Нейтън Ливай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *