Васко Кеца е в траур заради голямата си любов

Звездата на българската естрада Васил Найденов е в траур! Той жали своята голяма любов Людмила Котарова. Двамата са имали голяма платоническа любов в ученическите си години, пише „Ретро“.

В последните години голямата любов на певеца е работила към Българския културен институт в Братислава. А нейни близки разкриват, че е била личен преводач на премиера Бойко Борисов по време на визитите му в Словакия.

Людмила е родом от Ямбол, а в ученическите им години за сърцето на красавицата Васил Найденов е водел люто съревнование със свой съученик. Двамата приятели стигали до скандал помежду си за това кой е по-достоен за красивата Люси.

Самият изпълнител е споделял, че с Котарова са имали красива любов. Тъй като по онова време телефоните с шайба били единственото средство за комуникация, влюбените прекарвали часове наред със слушалката в ръка. „Бяхме една такава хубава телефонна любов, такива трепети, такова чудо. Доста дълго време ме държаха тези емоции, но тогава бях много срамежлив, не като сега“, признава с днешна дата Васко Найденов.

Той призна за пръв път за трепетите си към Людмила преди десетина години по време на участието си в „Стани богат“. Тогава имаше традиция предаването да сюрпризира участниците с появата на гости, имали ключова роля в живота им. Изненадите за певеца дори бяха две – в студиото се появи приятелят на Найденов и съперник за сърцето на Людмила – Райко Белопитов. Освен това от играта изненадаха Кеца и с телефонен разговор по оста София – Братислава. Звездата се чу с някогашната си любов и чистосърдечно ѝ призна за своите ученически трепети към нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *