Ванга предсказала: Няма лек срещу „новата чума“

Ванга е предрекла появата на коронавируса. Това разкри снахата на пророчицата д-р Здравка Методиева, цитирана от в. „Телеграф“. Тя е категорична, че въпреки спекулациите с някои предсказания или рецепти, конкретно това е на 100% факт.

„Тя ме питаше непрекъснато каква е тая болест, дето се предава по въздуха и коси наред. Казваше „Боже-Боже, аз си отивам, но след мене колко народ ще си замине, как да спрем тая болест, Боже, как?! Не можем да я спрем“, точно описва д-р Методиева Вангините думи.

Убедена е, че нейната даровита роднина е видяла десетилетия по-рано вируса, който се предава много бързо по въздуха и от него пламна целият свят.

Руският журналист Сергей Косторной пък твърди, че Вангелия Гущерова е видяла дори датата на библейския мор. Според него тя е казала, че многото двойки, като се съберат в календара, ще дойде нещо страшно, визирайки 2020 г.

„Аз лично не си спомням такова нещо“, вметна д-р Методиева. Спомня си все пак, че братушката е идвал често на Рупите и се е срещал многократно с пророчицата. Снахата на Вангелия също има снимка с него. Вероятно е някоя от срещите си с Косторной всевиждащата жена е разкрила и своите видения за „новата чума“, които не й давали мир.

„Ванга много-много се притесняваше, че от тази болест ще умрат много хора“, споделя д-р Здравка Методиева.

Въпреки, че дава лек за много здравословни проблеми, до края на заемния си път Рупската Касандра така и не посочва цяр – билка или нещо друго срещу онова, което в бъдеще ще се нарича „коронавирус“.

Малко преди кончината си Ванга е оставила само заръки как да бъде погребана.

„Знаете, по-възрастните хора се приготвят за Онзи свят. Но тя си знаеше деня и часа на смъртта. Даде указания как да бъде погребана, в какви дрехи. Всичко си беше приготвила“, спомня си д-р Методиева, която е един от най-добрите кардиолог-ревматолози у нас.

Именно заради това пророчицата приживе споделяла с нея доста медицински случаи и дори е търсила мнението й по един или друг въпрос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *