БСП-Благоевград свали доверието си от Корнелия Нинова

Ще възстановим ли достойнството на БСП, или ще останем неми свидетели на окончателното й превръщане в малка партия със символично политическо влияние? С този въпрос общинската организация на партията в Благоевград свали доверието от националния лидер и поиска оставката на Корнелия Нинова.

„Другари, днес е решаващият час! Конгресът до края на 2022 година е наложителен, защото вероятно предстоят извънредни парламентарни избори и изключително важният вот за местната власт през есента на следващата година. За да оцелее, за да се възроди, БСП не бива повече да бъде ръководена от Корнелия Нинова. БСП в момента е в системна – идейна, организационна и кадрова криза.

Изходът от нея е нов председател, връщане към социалистическите идеи и ценности, ново политическо поведение и адекватни послания на партията към обществото“, пишат в нарочна декларация благоевградските социалисти.

Те настояват за свикване на Конгрес в началото на декември, на който основна точка в дневния ред да бъде избор на ново ръководство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Поставиха осветление край детски площадки в квартал „Струмско”
Next post Фирми на Камбитов и Хаджигаев спечелиха поръчката за преустройство на казармата в Петрич