Борис Джонсън кръшкал у дома с US бизнес дама

Американската бизнесдама Дженифър Аркъри разкри, че е правила секс с британския премиер Борис Джонсън в семейния му дом, докато бившата му съпруга Марина Уилър отсъствала, пише „Мирър“.

Тя разказва как двамата са чели Шекспир, преди да правят секс на дивана и показа селфи от тогавашната къща на Джонсън, където е живял със съпругата си.

Дженифър Аркъри твърди, че случката се е разиграла в хола на къщата през 2016 г. – тогава Джонсън все още е кмет на Лондон.

„Обсъждахме последните глави на книгата му. Той каза: „Напълно съм блокирал с писането. Трябва да разбера какво се опитвам да кажа, но искам да го чуеш. Наистина имам нужда от теб, скъпа, наистина имам нужда от теб.“

Преминахме към четенето на „Макбет“, което беше един вид рутинна игра, която имахме. Казах, „Нека да преминем към добрите неща“. Той отговори: „Обичам това в теб, просто искаш да стигнеш до добрата част“, твърди бизнесдамата.

След като правихме любов се почувствах зле заради това, че бях в семейния му дом и го виждах такъв, но ми харесваше да се чувствам желана, казва още Аркъри.

Марина, за която Джонсън казал, че е на работа по това време, се прибрала у дома само минути, след като любовницата му си тръгнала.

Ако бях останала още 10 минути, щях да съм в къщата, когато Марина се върне, допълва Аркъри.

Съобщения между двойката показват, че Джонсън е изпратил на Аркъри адреса на къщата, след което е изпратил, че ще „провери дали брегът е чист“.

По думите на Аркъри Джонсън говорел малко за семейството си и тя никога не е задавала въпроси, но в началото на 2016 г. започнала да се чувства все по-неудобно от това, което тя описва като тяхната четиригодишна връзка, започнала през август 2012 г.

В момента британският премиер е разследван заради твърденията за връзката му с Аркъри.

Лен Дювал, председателят на надзорния комитет, който провежда разследването, заяви, че то ще покаже дали Джонсън се е държал по начин, който се очаква от някого на тази позиция, тъй като лондончани заслужават политиците им да бъдат държани отговорни.

Аркъри е получавала достъп до събития в три търговски мисии от най-високо ниво, въпреки че нейният бизнес не отговаря на критериите за пътуванията. Независимата служба за полицейско поведение обаче заяви, че няма доказателства Джонсън да е извършил престъпление за неправомерно поведение на държавна служба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *