Борис Дали мечтае да стане актьор

Фолк певецът Борис Дали изненада феновете с неочаквана за него мечта за изяви в света на киното. А такива не закъсняват.

Изпълнителят на „Пиян“ разказа, че наскоро се е разписал с участие в нова българска комедия, носеща името “Чик-Чирик”. Влязъл е в ролята на ветеринарен лекар на кокошки и се е чувствал невероятно на снимачната площадка. Той обаче напомни на феновете си, че сценичните преживявания все пак не са му толкова далечни, тъй като докато работи по клиповете си винаги се превъплъщава в някакъв образ.

“Аз принципно в почти всичките си клипове играя. Много малко от тях са без история. Но така във филм, с реплики, ми е за първи път. Много ми хареса. Всъщност, моята мечта от дете беше да съм актьор“, сподели певецът в “На кафе“.

Той разказа още, че няма търпение да се върне към обичайния си начин на живот, защото много му липсват срещите с фенове. През изминалите месеци Борис Дали обаче не е спирал активно да работи. Наред с киноизявите, певецът не е оставил на заден план и фолк попрището си, а през цялата пандемия се е трудил по нови парчета. Той разкри, че сред тях ще има и балада.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *