Борисов на Рилския манастир, каза с какво го е обидил Радев

„Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби. Ако иска може да възложи да проверят стотиците километри нови газопроводи, които направихме”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Рилския манастир.

„Избиват се хората. Ние с това никога не сме правили политика, но за съжаление броят на загиналите се вдигна по време на управлението на Бойко Рашков. Година и половина не пипнаха – не направиха нищо“, така лидерът на ГЕРБ коментира скандала около магистрала „Струма“, който се разрази миналата седмица.

Борисов, който е на посещение в Рилския манастир, говори и за протеста на „Демократична България“ (ДБ) пред президентството, който се проведе миналата седмица.

„Най-трудно те (бел. авт. – ДБ) се коментират. Помня когато имаха кандидат за президент – Лозан Панов, години наред „знамето“ им бе борбата за някаква си тяхна реформа в съдебната система, а после отидоха и клечаха пред президентството и подкрепиха Румен Радев. То тяхното дори е и смешно.

„Отровното трио“ отидоха двама от тях да протестират срещу третия , който е министър. Та докато не станат всички министри явно няма да се успокоят“, заяви Борисов.

Борисов бе категоричен, че не трябва да има договор с „Газпром“.

„Ако не се правеха на фалшиви герои можеше да си продължат доставките и през това време да сключат дългосрочен договор.

Целта е била да фалират „Булгаргаз“. Убеден съм, че техните избиратели като разберат колко пари са похарчили и погубили ще ги изоставят“, допълни лидерът на ГЕРБ.

„Пеканов е много подготвен човек. От казаното от него стана ясно, че ние нямаме подготвен План за възстановяване. Не знам българите как си представят това пилеене година и половина на пари. Да не дава Господ ние да сме на власт когато трябва да плащаме всичко това.

Експериментът Петков-Василев донесе милиарди щети. Катастрофа във всяка една сфера“, категоричен бе той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Мъж скочи на медици в Гоце Делчев, плаши и ченгетата
Next post Ученици от Белица спечелиха 5 медала на олимпиада по английски