Борисов в Гоце Делчев: Ваксинирайте, ако трябва денонощно – това е спасението

Борисов в Гоце Делчев: Ваксинирайте, ако трябва денонощно – това е спасението

Да се информира за инвестираните от държавата по времето на „кабинета Борисов“ средства за оборудване на две нови отделения в гоцеделчевската болница, бившият премиер Бойко Борисов бе вчера в Гоце Делчев. Той бе придружен от активът на областната управа на ПП ГЕРБ, местният лидер на ГЕРБ кандидат за депутат, Никола Джингаров, местните активисти на партията, управата на МБАЛ „Иван Скендеров“ начело с управителя д-р Петър Фелибев, медицинския персонал и симпатизанти на ГЕРБ.

В непринуден разговор, бившият премиер се интересуваше и от това, дали са много болните във здравното заведение и какъв е ефектът от финансираните две нови отделения в болницата – за инвазивна кардиология и образна диагностика.

Бившият премиер припомни, че по време на неговото управление е сътрудничел много добре с кмета Владимир Москов въпреки, че е издигнат от БСП и, че са свършили много добри неща за общината. Дори изпрати чрез медиите лични поздравления до Москов, “Ваксинирайте, колкото може повече, ако трябва денонощно защото това е спасението“, препоръча на гоцеделчевските медици Бойко Борисов.

Бойко Борисов посети и новоизградената джамия в Юруково: „Правим църкви, джамии и манастири, защото искаме хората да се уважават-без значение от своя етнос и религия. Който ходи в Божи храм е добър човек!

По време на управлението на ГЕРБ приравнихме заплатите на духовниците – и на християнските, и на мюсюлманските. Защото проповядват добро.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *