Бившата на Рачков вече имала проблеми в брака

Само два месеца след шумната и помпозна сватба на бившата на Димитър Рачков с милионера Ник Стемпер, плъзна слух за развод, пише Intrigi.bg. Новоизлюпената г-жа Стемпер няма за дълго да носи тази фамилия и най-вероятно отново ще стане Димитрова заради визовия проблем САЩ, твърдят нейни познати.

Още преди сватбата Анита разкри, че с младоженецът няма да живеят заедно за неизвестен период. Тъй като тя все още няма щатска виза, двамата планират да се срещат на различни точки по света, където да прекарват по малко време заедно, а след това отново да се разделят. „Така ще бъде, докато не получа виза от американското посолство като съпруга на Ник“, сподели бившата на Рачков.

Както е известно обаче, в САЩ вече не дават визи току-така и не една и две двойки бяха попарени след неколкократните откази на посолството. Именно такъв беше и случаят с топ модела Цеци Красирмирова, която имаше 5-годишен брак с милионера Майк Струмейтис. Смуглата красавица призна, че е получила поредица от откази за виза, което се превърнало в генерален проблем за брака ѝ. Двамата с Биг Майк прекарвали доста време разделени и се виждали все по-рядко заради невъзможността да живеят заедно.

В крайна сметка в началото на годината Цеци призна, че със Струмейтис се развеждат.

Същата участ очаква и новото семейство Анита и Ник Стемпер. „Като цяло бракът им не е особено надежден не само заради отказа на виза. Ожениха се твърде рано, само няколко месеца след като се запознават.

Никога не са живели заедно, а подобни отношения никога не траят дълго“, коментират запознати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *