Белица пали елхата за празниците в понеделник

От 4 до 25 декември Белица ще заживее с празнични концерти, украса и различни активности за гражданите и гостите на града.

Началото на празничните коледно – новогодишни дни започва точно в 17.30 часа на 4 декември (понеделник), когато кметът Радослав Ревански ще запали светлините на коледното дърво в Белица.

Община Белица кани жителите заедно да поставят началото на най-съкровените празници със символичното запалване светлините на коледната елха.

За добро настроение в празничният понеделник ще се погрижат добрия Дядо Коледа, Снежанка, Женска фолклорна група и танцова фолклорна формация при НЧ “Георги Тодоров 1885“ и СУ „Св.св. Кирил и Методий“ град Белица. Коледен базар на местните производители на сувенири от Работилница за традиционни занаяти „Планински знаци“ ще изложи своята коледно-новогодишна продукция.

Всеки очаква с нетърпение светлите коледно-новогодишни празници и носи в себе си частица надежда за повече радост, късмет и берекет. Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярваш истински в него. Най-хубавите моменти от тук нататък предстоят! Нека всички заедно съпреживеем магията на Коледа, пожелават от общината на жителите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *