Без много зор! Тези зодии винаги чакат наготово

Тъжната истина е, че много хора просто стоят и чакат нещата да им се случат. Те не провокират шансовете, не търсят нови възможности, а чакат възможностите сами да ги открият и да се появят магически пред тях. Мотото е: „Всичко, което трябва да се случи ме очаква и няма смисъл да си давам зор“.

Дали е правилно или грешно – всеки сам може да прецени за себе си, пише аctualno.com. Можем да видим този начин на мислене и при зодиакалните знаци. Там някои са по-отворени и преследват целите си с цената на всичко, а други просто очакват пасивно и гледат на ежедневието отстрани.

Близнаци

Близнаците са с много отворен ум за хората и събитията в живота си. Те приемат нови предизвикателства и знания и се радват, когато могат да прогресират. Те са активни и общителни, но притежават отвореност и спокойствие, което им позволява да приемат информация така добре.

Рак

Раците са амбициозни, но в същото време пасивни хора. Те се оставят живота да им се случи и реагират после. Те са в свои води, по скоро, когато са в защитна позиция, а не в нападателна.

Лъв

Лъвовете обичат живота, но в същото време, може много да се отпуснат и да оставят живота да ги повлече, накъдето си поиска. Те обичат по същия начин хора в живота си и биха се оставили да ги доминират от любов.

Везни

Везните са очарователни и привлекателни, но никога няма да започнат открит спор. За тях добрите отношения с хора са на първо място и ще се опитат по всякакви начини да излязат от неудобно положение. Отнема им години да успеят здравословно да отстояват себе си, границите си и открито и уважително да спорят.

Риби

Рибите се отдават на живота изцяло. Може да бъде чрез вярата им или чрез наркотични вещества, изцяло зависи от тях. Те се наслаждават на всички възможности, които животът им предлага и вярват в силата на привличането – „каквото е за мен, няма да ме подмине“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *