Без голота, секс кукли и 18+ партита в известен европейски курорт

Властите на испанския курорт Малага решиха да забранят на туристите голота и „еротични предмети“ на обществени места. За това пише Daily Mail.

Отбелязва се, че европейският курорт е популярен предимно сред британските туристи поради евтините полети и оживения нощен живот. Въпреки това местните власти възнамеряват да се борят с мащабните ергенски и момински партита, които туристите обичат да организират в курорта.

Така новият закон ще забранява ходенето и появяването по улиците на града по бельо, в дрехи или аксесоари, изобразяващи гениталии, както и носенето на секс кукли или други предмети от еротичен характер.

Нарушителите на заповедта ще бъдат глобени до 750 евро, а, ако инцидентът се случи пред учебни заведения, детски площадки или на място, където в близост има непълнолетни, наказанието ще се увеличи до 1500 евро.

Туризмът е донесъл на града £8,4 милиарда през лятото на 2021 г., според кмета на Малага, но „е време да говорим“ и да спрем нарастването на съобщенията за антисоциално поведение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Откачени хора! Пускат бременен Кен на пазара за Коледа
Next post Тръмп: За да направя Америка отново велика, обявявам кандидатурата си за президент