Балъков: Равенство с „Левски“ ще е като загуба за нас

Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори на пресконференция преди предстоящия неделен мач за тима му срещу „Левски“. Той акцентира, че адреналинът е голям преди мача със „сините” и призна, че равенството в този мач ще се усети като загуба за ЦСКА 1948.

„Не можем да не бъдем готови за мача с Левски, както и за другите, защото идната седмица е английска. Имаме малко време да се подготвим. Свършихме много неща през тези дни и сме готови за идната среща. Няма да е лесен мач, но няма да е лесен и за тях. Очакваме енергичен мач и желание за победа от двете страни”, коментира Балъков.

„Не си спомням мача първия полусезон. Те играят по различен начин, видяхте, че в Търново беше различно от мача с „Монтана“. Разучили сме ги, както и те нас. Всичко е въпрос на ден и малко на късмет. Притеснения нямаме, анализирали сме им силните страни особено с привличането на нападателя от Монтана имат качествен играч напред, който може да бъде пуснат. Знаем къде са им силните страни и ще опитаме да им се противопоставим, за да спечелим мача. Вижда се, че при тях има колектив, играят задружно, че са компактни. Борят се за всички точки и ще се опитаме да ги респектираме. Искаме да се развиваме и всеки мач да играем за победа, а този с „Левски“ – няма да прави изключение”.

„Разбрахме се да се опитаме да приключим с темата за Камбуров, тъй като не е при нас вече. Казах в началото, че него няма кой да го замести, защото той дълги години е голмайстор у нас и е гарант за голове. От тази гледна точка той ни липсва много, но философията на този клуб е ясна – 75% млади футболисти, които тепърва ще трябва да се развиват, да трупат опит и да се доказват”, констатира Бала.

„Виждам, че има желание в отбора ни, но не може да сравняваме футболист на 40 години с такъв на 20. По-малкият му трябва опит и време, за да се научи на много неща”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *