Бабин метод с кибрит разкрива имате ли магия или лоша енергия

Нездравословни енергии у дома могат да блокират щастието и късмета, както и да повлияят по един или друг начин на здравето. Не във всеки дом има такива и не всеки човек е обект на енергиите, които разболяват. Често ставаме свидетели на това как безпричинно започва да ни боли глава, както и да се чувстваме отпаднали. А на практика няма причина нито за отпадналост, нито за умора.

Нашите прабаби са използвали мистичен метод за намиране и прогонване на лоши енергии, който в годините е потънал в забрава заради модерните времена, в които живеем. Oнова, което ще ви е нужно, за да определите дали около вас има негативно влияние, е прозрачна, не особено голяма чаша с вода и две кибритени клечки. Преди да започнете проверката, отпуснете се, изчистете главата си от всякакви мисли и попитайте наум: Има ли около мен чуждо енергийно влияние, неблагоприятно за моя ум и здраве? Вземете клечката, хванете я за чистия край – там, където няма фосфор. Задръжте я вертикално на около 6-8 сантиметра от повърхността на чашата. Затворете очи и задайте същия въпрос: Има ли около мен чуждо енергийно влияние, неблагоприятно за моя ум и здраве? След това пуснете клечката да падне свободно. След като клечката, която вече е във водата, се успокои и застане на едно място, направете същото и с втората клечка.

Разбира се, клечките ще застанат в известна относителна позиция, от която ще се прецени дали има някакви лоши енергии около вас. Често има три основни позиции, които съответстват на местоположението на клечките: липса на контакт между тях, клечките са една до друга и клечките са кръстосани. Всяка от тези позиции носи специфична информация.

Най-добре е, ако клечките плуват във водата, без да има никакъв контакт между тях. Тази позиция гласи, че енергията ви е свободна от външни влияния и нямате грижи и за тежки болести и други неприятни състояния. Докосването на клечките показва, че сте под влиянието на слаба енергия или уроки. Може да сте станали жертва на „лоши очи“ в обществения транспорт, по време на спор със семейството и приятелите, скандал в магазина или службата, както и в други подобни ситуации. Кръстосаните клечки говорят за целенасочено облъчване с негативна енергия или магия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *