Бабаит от Коларово изрита съдията и изгоря за цяла година извън футбола

Бабаит от Коларово изрита съдията и изгоря за цяла година извън футбола

Бабаит от петодивизионния „Подгорец“ /Коларово/ изрита съдията и изгоря за цяла година извън футбола. Екшъна сътвори ветеранът Стоян Гогушев при домакинското поражение с 2:3 от „Струма“ /Марикостиново/ на 4 март. Другият „герой“ на кръга е треньорът на „Малеш“ Методий Тушев, който се прояви в горното ниво на областната група „Струма“.

Специалистът не сдържа нервите си при загубата вкъщи от „Спартак“ /Склаве/ с 1:2 и няма да ръководи отбора си от пейката в следващата среща на 19 март на гости в Полена срещу „Ветрен“, тъй като отминалият уикенд бе нулев за тима от санданското село, предаде „Струма“. В добавка микревци са наказани с последно предупреждение за лишаване от домакинство и бюджетът им олеква със 125 лв.

Вторият тим с името „Малеш“ нямаше аргументи във визитата си на „Левски“ /Крупник/ и стъпи накриво с 0:2, с което сдаде третата позиция на съперниците си. За деветата победа на сините в кампанията се разписаха Ивайло Спасов в 10-та мин. и Марио Самуилов половин час след началото. Крупничани почиват в следващия кръг, а съставът от Микрево приема в неделя „Локомотив“ /Дамяница/.

Най-внушителния успех в кръга записа „Перун“ с 5:0 над „Орел“ /Лебница/. С четири попадения блесна Иван Атанасов, толкова асистенции сложи на сметката си Стефан Светецов, веднъж вкара Любомир Трендафилов. Дебютно се появи в игра този сезон треньорът на кресненци Траян Димитров. На перуните предстои визита в Рилци, докато орлите имат тежко изпитание пред собствена публика срещу убедителния лидер „Спортист“ /Падеш/.

В другата зона на АОГ водачът „Места“ завърши 0:0 с „Планинец“ /Годлево/ на своя стадион „Димитър Лекин“ и остана единственият тим в цялата пиринска бундеслига, който все още не познава вкуса на загубата в изиграните дотук 13 мача.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *