Атанас Камбитов: Точно след 21 дни можем да променим всичко

Атанас Камбитов: Точно след 21 дни можем да променим всичко

Кандидатът за народен представител и областен координатор на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград д-р Атанас Камбитов призова за разумен и отговорен избор на 4 април. Той подчерта, че България се нуждае от спешни реформи и представи своите приоритети за развитието на страната и Благоевградска област.

„Точно след 21 дни предстои да направим своя избор за бъдещето на България! Точно след 21 дни ще трябва да решим как да продължи животът ни и този на нашите деца, и нашите родители! Всички ние заслужаваме повече! България заслужава повече!“, коментира д-р Атанас Камбитов.

Сред приоритетите, за които ще работи д-р Камбитов са директно и прозрачно подпомагане на малкия и средния бизнес; достъпно и качествено здравеопазване; прилагане на адекватна социална политика, спрямо всеки отделен човек; подобряване на условията за отглеждане на всяко българско дете; съдебна реформа за справедливо правосъдие и равни права за всички българи, с възможност всеки да има право на избор и да може да бъде избиран.

„Ще работя за изваждане на Благоевградска област от Югозападния район за планиране и развитие. Целта е да се повиши конкурентоспособността на малкия бизнес и да бъдат гарантирани възможностите за достъп до европейско финансиране.

Мой приоритет ще бъде и търсене на възможности за финансиране на проектите във ВиК сектора, с оглед на невъзможността да се кандидатства по Оперативни програми, заради липсата на консолидация на общините в Асоциацията по ВиК.

Сред основните ми цели е и подпомагане на туризма, който в момента търпи огромни загуби, при ясни правила и равнопоставеност на икономическите субекти. Особено важно за целия регион е и изграждането на втори кабинков лифт“, коментира още кандидатът за народен представител.

Д-р Камбитов подчерта, че ще работи за завършване на започнатото. Сред приоритетите конкретно за община Благоевград д-р Камбитов поставя реализиране на проект за изграждане на Индустриална зона, осигуряващ нови работни места и по-висок стандарт на живот на хората. Освен това ще работи и в посока връщане на фестивалите и развитие на фестивалния туризъм, като източник на средства за местната икономика и продължаване на програмата за саниране и разширяване на обхвата й.

„Точно след 21 дни можем да променим всичко това, което не ни харесва в сегашния модел на управление, а гласуването е единственият начин да го направим. Намираме се на кръстопът, накъде ще поемем зависи от нас!

Нека направим своя отговорен и информиран избор, защото утре започва от днес! Доказал съм, че мога да работя! Доверете се на силата на опита! Гласувайте за Държава с правила, номер № 21 в бюлетината, преференция № 102“, заяви още д-р Камбитов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *