Атанас Камбитов: От нас зависи накъде ще поемем, гласувайте по съвест!

Атанас Камбитов: От нас зависи накъде ще поемем, гласувайте по съвест!

Намираме се на важен кръстопът, накъде ще поемем зависи от нас! Така започва своя пост в личния си профил във фейсбук Атанас Камбитов, кандидат-депутат от ПП „Републиканци за България” в 1-ви МИР-Благоевград.

„За сегашния модел на управление и за това, в което той се превърна в последните години-няма да говоря. За опорочаването на идеите и за каузата, на която бях посветен с години – няма да говоря! А, мога да говоря много! Всеки нормален, разумен и обективен човек може да си даде ясна сметка за това, което се случва в държавата. Днес по-важно е какво ще изберем занапред! Ние предлагаме нов път! Предлагаме връщане на нормалността в държавата, връщане на доверието в държавността, върховенство на закона и развитие на България като една демократична европейска държава. И ние можем да поведем България по този нов път! За да е България! България – за всички!”, продължава емоционално Камбитов в навечерието на парламентарните избори, които са само след 3 дни.

Той уверява, че партията му иска равни права за всички българи, независимо в коя точка на света се намират, иска да промени България, да направи всичко, което в момента България НЕ Е.

Той припомня, че Републиканците са заявили целите си, приоритетите и ЯСНАТА визия за развитие.

„Изборът е ваш! Знаете, че можем! С това, което до момента сме направили, сме доказали, че знаем как да работим! Ако искате да промените това, което в момента се случва в Благоевград, подкрепете ме!”, призовава Камбитов.

Въпреки всичките хули и клевети, пречките и трудностите, той винаги е бил фокусиран върху работата и каузата Благоевград, вярвал и вярва, че ще бъдат оценени по делата. Изборите идват и си отиват! Думите се забравят, но делата остават!

„Като кмет на Благоевград, а преди това и като човек, занимаващ се с частен бизнес, съм помогнал на много хора. Продължавам да го правя и сега. Убеден съм, че дори и най-малкият акт на добрина не е бил напразен. Всичко онова, което аз и моят екип успяхме да изградим за 8 години, е в полза на Благоевград и благоевградчани и аз вярвам, че ще бъде оценено. Да, допускал съм грешки и няма как да бъде иначе, защото грешат тези, които работят. Важното е човек да се учи от тях и да не ги превръща в пороци. Силно се надявам, че в името на страната, в името на града ни (скоро тук ще има и избори) всички с обединени сили ще тръгнем по-пътя, който заслужаваме, по пътя, който води към по-доброто бъдеще на всички нас!”, категоричен е Камбитов.

Спорде него е крайно време да кажем НЕ на страха, НЕ на зависимостта! Да гласуваме смело, мъдро и отговорно! Да гласуваме по СЪВЕСТ!

„В тъмната стаичка ви вижда само Бог! Тези, които ви плашат и тези, които плащат – НЕ! Подкрепете „Републиканци за България с номер в бюлетината, преференция ! Доверете ми се! Заедно направихме много, можем да го продължим! Аз съм Атанас Камбитов и обичам Благоевград!

Благодаря ви!”, казва още кандидат-депутатът и бивш кмет на Благоевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *