Атанас Камбитов във Фейсбук: Благоевград заслужава повече!

Благоевград заслужава повече! Ще работя за довършване на започнатото! Това написа днес в своя профил във фейсбук Атанас Камбитов, втори в листата за народни представители на ПП „Републиканци за България” в Пиринско и бивш кмет на града:

Приоритет за него ще е реализирането на проект за изграждане на Индустриална зона в Благоевград, осигуряващ нови работни места и по-висок стандарт на живот на хората. Друга важна задача е връщането на фестивалите и развитието на фестивалния туризъм, като източник на средства за местната икономика. Продължаване на програмата за саниране и разширяване на обхвата й и осигуряване на финансиране за ВиК сектора, са другите цели на кандидат-депутата.

Благоевградска област заслужава повече, категоричен е Камбитов. Той ще работи за изваждане на Благоевградска област от Югозападния район за планиране и развитие, за да се повиши конкурентоспособността на малкия бизнес и да бъдат гарантирани възможностите за достъп до европейско финансиране. Важно е също така да се намерят начини за финансиране на проектите във ВиК сектора, с оглед на невъзможността да се кандидатства по ОП заради липса на консолидация на общините в Асоциация по ВиК, както и да се подпомогне туризмът, който в момента търпи огромни загуби, при ясни правила и равнопоставеност на икономическите субекти. Да се изгради втори кабинков лифт, особено важен за развитието на туризма в целия регион.

България заслужава повече, убеден е Атанас Камбитов. Приоритетите, за които ще работи, са директно и прозрачно подпомагане на малкия и средния бизнес, който днес е изправен пред фалит, достъпно и качествено здравеопазване. Да има ясни правила при ваксиниране;

прилагане на адекватна социална политика спрямо всеки отделен човек. Подобряване на условията за отглеждане на всяко българско дете. Съдебна реформа за справедливо правосъдие. Равни права за всички българи, с възможност всеки да има право на избор и да може да бъде избиран.

ЗА ДЪРЖАВА С ПРАВИЛА! №21 В БЮЛЕТИНАТА!

Намираме се на кръстопът, накъде ще поемем зависи от нас!

Доказал съм, че мога да работя!

Доверете се на силата на опита!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *