Атанас Атанасов в Пиринско: Ще демонтираме корумпираното управление от властта!

Атанас Атанасов в Пиринско: Ще демонтираме корумпираното управление от властта!

Да се наблюдава внимателно изборният процес, защото има големи притеснения, че ще се правят опити за фалшификация. За това призова Атанас Атанасов, водач на листата на „Демократична България” в Първи многомандатен избирателен район-Благоевград. В областния център на Пиринско той подчерта, че навсякъде в страната управляващите не правят кампания, като явно разчитат на купения вот. В същото време хората имат желание за промяна.

„Разговорите, които водя по време на кампанията с различни хора, всички казват следното: Тези повече не можем да ги търпим, искаме да ги сменим! Да се надяваме, че най-силната ваксина срещу това корумпирано управление – високата избирателна активност, ще реши въпроса”, заяви Атанасов.

Той каза още, че „Демократична България” е сигурен участник в следващия парламент според всички социологически проучвания. За него като водач на листата в Благоевградски регион е много важно „Демократична България” да има народен представител от Благоевградския избирателен район, за да има директна връзка с избирателите и след изборите. Защото изборите ще свършат другата седмица. Оттам нататък предстои конкретната работа. Атанасов е убеден, обнадежден от контактите с хората, че ще има представителство от Благоевградски избирателен район. Защото в листата има достатъчно високообразовани хора, които са доказали с професионалния си път, че имат качества. Затова е важно е да има депутат от Пиринския край.

Атанас Атанасов бе категоричен, че така нареченото управление на здравната криза властта го използва, за да потиска избирателната активност, като плаши хората. Това е очевидно отвсякъде. Той се надява, че българите като образовани и грамотни хора са разбрали тази „хватка” и ще я преодолеят, като отидат да гласуват.

„Искам да призова чрез медиите бългалските граждани: Не се страхувайте, сложете едни ръкавици и една маска и отидете да гласувате на 4-ти април, това ще ви отнеме 15 минути, не е страшно, важното е да отидете да си упражните вота. Разбира се, аз ви призовавам да гласувате с № 11 за „Демократична България”, защото ние сме политическата сила, която е последователен противник на това корумпирано управление и ще направим всичко необходимо да ги демонтираме от властта”, сподели Атанасов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *