Аня Пенчева се заела да отрака Ергена

Вечната красавица на българския театър и кино Аня Пенчева е взела под крилото си Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност като първият „Ерген“ на България, разкриха пред „България Днес“ нейни колеги. Пенчева предава умения и тънкости за представянето на сцената на Виктор.

Покрай спектакъла „Ексклузивна актьорска вечер“ на новоизлюпения актьор е нужна всякаква възможна помощ, тъй като е хвърлен в дълбокото да си партнира на сцената още с любимците на публиката Мариус Куркински и Албена Михова. Той играе заедно с тях представлението, което два часа кара публиката да се държи за корема от смях.

Участват още Ненчо Илчев, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Евгени Будинов, Иво Аръков. Опитните актьори се грижат да въведат Виктор, който няма опит в занаята, казват от екипа. Те са впечатлени от неговата ангажираност и старание, а се оказва и скромно момче, което не се е главозамаяло от бързо придобитата популярност.

Доказателство за това е, че след представленията на Виктор се налага да позира за снимки с десетки почитателки, предимно в ученическа възраст, всяка вечер и той чинно си прави селфи след селфи с фенките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Гръмна скандал с Михаел Шумахер, предлагат на медиите снимки, всяка по 1 милион паунда
Next post Еликсир от орехови преградки пази от диабет и ишиас