Новините

Анита потъна в земята от срам и яд: Рачков се издъни за деня на влюбените

Бурен изблик на емоции от страна на Димитър Рачков навярно е притеснил приятелката му Анита. Комикът, който е водещ на шоуто за имитации „Като две капки вода“, взе на мушка поп фолк певицата след края на изпълнението й.

Рачков я хвана за лицето на няколко пъти сякаш се готви да я целува, а накрая тя му заяви пред всички: „Моля те, бъди по-нежен“, на което той отвърна: „Всички ми го казват“. Близък кадър на любимата на Рачков в този момент обаче, наведе на мисълта, че на нея едва ли й е много забавно да гледа всичко това, пък било то и от комична гледна точка. Още повече, че шоуто стартира точно навръх Свети Валентин.

В крайна сметка страстите бяха потушени, Анелия си седна на мястото при останалите участниците, а Рачков продължи да се шегува с колегата си Геро и да разсмива всички до сълзи.

В последните минути на първото издание на „Капките“ Рачков все пак изтича при любимата си Анита, която изглеждаше твърде сериозна, за да й поднесе цвете по случай празника на влюбените, пише show.blitz.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *