Американка, търсеща съпруг: Това са най-лошите места за свалка!

Американка, търсеща съпруг: Това са най-лошите места за свалка!

Тази американка, пътуваща по света в търсене на любовта, със сигурност е имала доста интересни срещи с мъжа. Била е ухажвана под проливния дъжд в Милано и е обикаляла с хеликоптер над Сентръл парк.

Ан Мари Хагърти започва „световно търсене“ на своя съпруг преди две години, след като се разделя с мъж, за когото смятала, че ще се омъжи.

Оттогава тя е посетила 25 страни, изследвайки запознанствата във всяка от тях и събирайки забавни истории като сувенири. Тя публикува приключенията си със срещи в своя акаунт в TikTok (@annemariehagerty), където е натрупала 50 000 последователи.

28-годишната говори с MailOnline Travel за международните си срещи – споделяйки подробности за най-романтичните места и места, които не са успели да пленят сърцето ѝ.

Преди търсенето на запознанства Ан Мари със сигурност не е била неопитна в пътуванията. Тя се премества от малко градче в Северна Каролина в Ню Йорк, летяла е навсякъде от Япония до Панама и дори е живяла в Индия, когато е била на 18. Но, казва тя, срещите в чужбина са й отворили очите за „съвсем другата страна“ на пътуването.

Най-романтичните места, според нея, са Ню Йорк, Италия и Хърватия. Ан Мари описва Ню Йорк като нейното място „номер едно“ досега. И казва, че това до голяма степен е причината да се премести там.

Тя обясни: „Произволността на града е вълшебна, плюс това да си заобиколен от милиони хора, но намирането на един специален човек се чувства сякаш живееш в суперромантичен филм.

„Обичам грандиозните романтични жестове и уникалните преживявания, а Ню Йорк е най-доброто място на света, за да се случат тези неща. Например, планирах среща за един човек, който да се вози в хеликоптер над Статуята на свободата, Емпайър Стейт Билдинг и Сентрал Парк.

И Италия също я остави припаднала от възторг. Там тя преживява една от най-добрите си срещи. В Милано Ан Мари била забелязана под проливния дъжд от непознат. „Той се приближи до мен и каза: „Мисля, че си красива, с удоволствие ще те заведа на вечеря“, каза тя.

Езерото Комо било друго вълнуващо място. Тя каза, че това е „безспорно най-романтичното място, на което съм била в живота си“. Но като цяло тя твърди, че е трудно да се намерят мъже за срещи в Италия.

Междувременно Хърватия, каза тя, е също толкова романтична и по-лесна за запознаване с хора, отколкото Италия. Тя обясни: „Има очарованието на Италия с усещане за по-неутъпкана пътека. И като цяло хората бяха по-приятелски настроени и отворени към запознанства в ранна фаза“.

Въпреки че не е толкова романтична като някои места, които е посещавала, Ан Мари каза, че Лондон е едно от любимите й места досега.

Тя намерила „интересна комбинация от мъже“ в столицата на Обединеното кралство и въпреки че имало някои „странни срещи“, тя каза, че повечето са „мили, сдържани и се държат доста рицарски“.

Какво го отличава? Тя казва: „Има известно усещане за глобална връзка и способност да се свързваме със света по някои начини. Има и нещо сладко за мен в британската култура. Има чай, има неделно печено, просто е много сладко и много семейно“

Но Ан Мари не остава очарована от всички места, които е посетила. Тя казва, че въпреки че Колумбия е „невероятна страна“ с „готина храна“, сцената на запознанства „не е за мен“.

Тя обясни: „Има малко от това в цяла Латинска Америка, но това е много мъжка култура, която не е за мен“. Мексико е друго място, където според нея мъжете са „доста шовинистични и напористи“.

Тя е имала трудности да се свърже с мъже и в Швейцария, където казва, че е „трудно да опознаеш хората по-дълбоко“: „Открих, че швейцарците са по-изолирани и са склонни да останат в рамките на своите групи. Уважавам го и са много любезни, но не са от най-приветливите към новодошлите.“

След като Ан Мари посетила десетки страни с намерението да си намери съпруг, тя все още не е открила такъв.

Засега тя казва, че се наслаждава на процеса, среща нови хора и проучва връзки без „големи очаквания“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *