Американец закла съседката си, изтръгна сърцето й и го сготви

Американец закла съседката си, изтръгна сърцето й и го сготви

Мъж уби съседката си, а после опита да нахрани семейството си със сърцето й, за да изгони злите демони от тях, пише The Oklahoman, позовавайки се на местното бюро за разследвания.

По данни на следствието, на 9 февруари Лорънс Пол Андерсън от американския град Чикаша, щата Оклахома, заклал 41-годишната си съседка Андреа в дома й и извадил сърцето й. След това се прибрал вкъщи и сготвил човешкия орган с гарнитура от картофи, за да нахрани семейството си. Така той смятал, че ще прогони злите духове, които са ги обладали.

Пред полицията Андерсън е признал за престъплението. Той е заподозрян и за убийството на 67-годишния си чичо Леон Пай и 4-годишната му внучка, както и в опит за убийство на леля си Делси, която извикала полиция в момента на нападението.

През януари тази година мъжът излязъл предсрочно от затвора. През 2017 г. той бил осъден на 20 години „лишаване от свобода”.

До този момент Андерсън два пъти се е озовавал зад решетките за нападение на момиче и държане на наркотици с цел продажба. Сега той е заплашен от екзекуция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *